Meditációk

Félre a tévhitekkel!

Sokan úgy vélik, a meditáció valami egzotikus dolog, amely kizárólag a keletről érkező vallásokhoz kapcsolható. Vannak, akik úgy gondolják, ez valami olyasmi, amihez egy bizonyos módon kell ülni. Talán azt hiszik, ilyen gyakorlatot csak a „szent emberek” végeznek. Ám ezen feltételezések egyike sem igaz. Amikor valaki meditál, mindössze annyit tesz, hogy az elméjét egy bizonyos dologra összpontosítja. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatunk, és nem hiszünk semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetünk magunknak.

A meditációt évezredek óta, több kultúrában alkalmazzák, mivel számtalan előnye van. Mind a testünkre, mind az elménkre, mind az érzelmeinkre hatást gyakorol. A rendszeres meditáció eredményeképpen

  • egészségesebbek leszünk, mert amikor a légzésünkre figyelünk, csökken a vérnyomásunk, lelassul a szívverésünk, nyugodtabbá válunk;
  • élesedik az elménk, amely hatékonyabbá teszi a kommunikációnkat mind a munkahelyünkön, mind a társunk, a barátaink, a családunk körében;
  • könnyebben tudunk koncentrálni, ezért kevésbé érezzük magunkat leterheltnek;
  • tudatosítjuk az érzelmeinket, ezért ritkábban fordul elő, hogy túlreagáljuk a dolgokat;
  • hamarabb megtaláljuk a megoldást életünk azon területein, ahol úgy érezzük, elakadtunk;
  • közelebb kerülünk önmagunk, a körülöttünk lévő emberek, az életünk, az életfeladatunk megértéséhez

Hipnózis

Félre a tévhitekkel!

Minden lélekszinten dől el, amely aztán később fizikai síkon is megjelenik! Ápold lelked, mert az, hogy azt hiszed rendben van, az olykor kevés lehet!

A hipnózis olyan megváltozott tudatállapot, amelyben a szuggesztiók iránti fogékonyság megnő. A külvilág számos tényezőjét figyelmen kívül hagyva, átadja a vezetést a hipnotizőrnek, és elfogad és esetenként végrehajt olyan szuggesztiókat, amilyeneket normál tudatállapotban nem tudna elfogadni és „végrehajtani”, tapasztalni.

Mindnyájan éltünk már át hipnózist az életünk során: amikor belefeledkeztünk egy jó könyvbe, amikor csak úgy bebambultunk a világba. Ilyenkor transzállapotba esünk, mely teljességgel normális, nincs benne semmi misztikus.

Érdemes tudni, hogy a hipnózis alkalmával visszaáll a harmónia, s ez az egészséghez vezető egyik nagyon fontos lépcső. A lelki összhang alapja az egészségnek.

A hipnózis során felszabadul a lélek, az ego hátrébb szorúl, szemléletünk, önmagunkkal és másokkal kapcsolatosan változik. Ez a mély tudatállapot segíthet elengedni a problémákat, a múltat, és vele együtt a múlt problémáit. Segít az önértékelési, önelfogadási, életvezetési zavarok, problémák kiküszöbölésében, valamint teljes megoldásában.

Hatékony lehet:

Káros szenvedélyek elhagyásában (fogyás, dohányzás, stb)

Pszichoszomatikus betegségek esetén

Depressziónál

Előző életek feltárásában

Vélt, valós lelki problémák feloldása

Motiváció (hipnocoach)

Minden lélekszinten dől el, amely aztán később fizikai síkon is megjelenik, akár betegség formájában is.

A

A

A nyugalom segít abban, hogy élethelyzeteket a megfelelő helyén kezeld!

Hamarosan még több információ

A hipnózis által, esetenként mély lelki traumák jönnek felszínre, olyanok melyekről esetenként a páciens már azt hitte megoldotta!

Hamarosan még több információ
“Testünk a kert, akaratunk a kertész.”
William Shakespeare
“Nem minden sérülés felszínes. A legtöbb seb mélyebb, mint gondoljuk. Nem láthatjuk szabad szemmel. És aztán vannak olyan sebek, amik váratlanul érnek. Bármiféle seb vagy betegség esetén a trükk az, hogy mélyre kell ásni és megkeresni a baj forrását.”
Anonymous