Boldog élet

Mint ahogy az autónkat is elvisszük szerelőhöz, úgy néha a mi életünkkel kapcsolatosan is elfér egy-két jó tanács, ha nincs minden rendben!

Jó néhányan érkeztünk már el arra a pontra, hogy nem tudjuk, merre menjünk, mit is tegyünk. A bennünk lévő érzések ilyenkor hasonlítanak az ürességre, kilátástalanságra, egyedüllétre, mely egyben lehet is okozó tényező. A mikor ezt az érzést megtapasztaljuk, valaki világvége hangulattal írja le. Egyetlen jó szó írja le talán ezt a hangulatot, lelkiállapotot, az, hogy mielőbb kijönni belőle. Mint minden érzettel kapcsolatos probléma esetén ezt csak az tudja, aki már érzett ilyent, vagy ehhez hasonlót. Az érzet okozója nagyon sok minden lehet, ezek feltárása mielőbbi feltárást igénye, hiszen ettől kezdve az életet egy szomorúbb, negatívabb szemüvegen keresztül nézzük. Majd ez az új nézet tud minket egyre mélyebbre vinni! Ez az amit ne várjunk meg!

Ilyen például a STRESSZ! A stressz testi és lelki hatásai:

Érdekel

Pánikbetegség!

„Tudom, de mégis érzem! Tudom, hogy nincs gond, de mégis tapasztalom! Tudom, hogy nem érted, de inkább ne is értsd! Az tudja, ki benne van s volt!”

Érdekel
Szabad akarattal dönthetsz az élet mellett, de nem mindegy, hogy milyen élet az amit TE magad választasz!
“A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek.”
Wass Albert