A papírforma szerint, konciliátor-parapsichológus vagyok. Saját fordításomban ez annyit jelent, hogy lelki segítő. A parapsichológia azt jelenti általánosságban, hogy az ismert fizikai kölcsönhatásoktól független mentális képességek vizsgálata. Organizmusok képesek információt szerezni és befolyásolni a környezetüket, a ma ismert érzékekés az izmok részvétele nélkül. 

 

Ács Róbert

 

 

Fő célom, hogy az emberek megtalálják azt az utat, melyen igazán haladni szeretnének. Jómagam is útkeresőként kezdtem. Szinte, mint mindenki. A múltban történtek dolgok, melyek arra késztettek, hogy keressem a kérdéseimre a választ. Az út még mindig tart.

Hosszú út vezetett addig, hogy az első lépést megtegyem. 4 évig jártam a Mantra Természettudományi Főiskolára. Ezt követően magántanárokhoz jártam, hogy több szálon tudjak elindulni az élet szerteágazó ösvényén. Fokozatosan képeztem, és máig képzem magam, elméletben és gyakorlatban.

Mesélhetném megtapasztalásaimat, de nem attól válnak a dolgok érdekessé. Mindannyian tapasztalunk dolgokat. Véleményem szerint a dolgokból leszűrt eredmény a lényeg. A mindennap megélése mutatja meg leginkább azt, hogy mennyit tanultunk a megélt dolgokból. Ezt megtanultam, holnap is egy nap lesz, a mainak lassan vége, holnap megmutathatom mit is tanultam…